Valitse

Tuotteet

JsV Trailer kevytperävaunut luokitellaan kahteen ryhmään kokonaismassan mukaan O1 (jarruton) ja O2 (jarrullinen). Näihin luokituksiin kuuluu venetrailerit, umpiperävaunut, kuomuperävaunut, lavettiperävaunut ja muut erikoisperävaunut. JsV Trailer on hitsattu peräkärry ja sen runko kuumasinkitty kastamalla, joten se kestää siten kovimmankin rasituksen.

Vakiomallit

Vakiomalleina pidämme varastossa kokonaismassaltaan 750 kg painoisia L750+ / XL750+ sekä 1300-1500 kg painoisia XL1300+XL1500+ / XXL1500+ peräkärryjä sekä VT550+ venetrailereita.

Avaa tuoteryhmä

 

Mittatilausmallit

Mittatilausmallit valmistetaan asiakkaan toiveiden ja vaatimuksien mukaan. Yleisimpiä toteutuksia ovat ajoneuvojen, työkoneiden ja erilaisten isojen ja painavien tavaroiden kuljetukseen. Myös erilaiset alustat; varavoimageneraattoreille, paljuille ja esim. saunoille.

Tuotekuvia

Ota yhteyttä:
Jarmo Vähämäki
Puh. 050-523 5410
Email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Varaosat ja huoltopalvelu

JsV Tuote myy lähes kaikkiin kevytperävaunuihin varaosat ja tarvikkeet. Jarruosat, akselit, jouset, valot, nokkapyörät, tukijalat, renkaat ja lokasuojat ovat vain pieni esimerkki valikoimasta.

Huoltopalveluun kuuluu katsastuspalvelu, korjaus- ja huoltotyöt. Korjaamme ja huollamme kaikenmerkkiset perävaunut, venekärryt sekä hevostrailerit. Ammattitaitoisen huoltopalvelun lisäksi löytyy aina sopivat varaosat.

Ota yhteyttä:
Jarmo Vähämäki
Puh. 050-523 5410
Email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.